Här hittar du svar på de flesta frågor

Här hittar du svar på de flesta frågor som gäller Kontsmart.se och de tjänster
vi förmedlar. Om någon fråga ej finns med kan du skicka in den direkt till vår
kundtjänst här så lovar vi att återkomma med svar snarast.

Privatlån

Vem betalar för ert arbete som jobbar med KontoSmart.se?

Vi tar ut en vanlig förmedlingsprovision av de elhandelsbolag och låneförmedlare som vi samarbeter med. Som kund och medlem betalar du ingenting - vår tjänst är gratis för dig.

Varför skall jag ansöka om lån via Kontosmart istället för via min bank?

Fördelarna är flera: Vi tar tillsammans med vår partner Myloan AB in ett antal olika anbud från flera olika banker och sätter på så sätt press på deras räntor nedåt. Sedan kan du som kund själv välja det alternativ som passar dig bäst. Du är inte bunden av att teckna något av de låneerbjudanden som vi tar fram åt dig. Vid ansökan tar vi endast ut en (1) kreditupplysning på dig trots att flera banker tar del av din låneansökan för att kunna lägga anbud till dig. Här ansöker du om lån.

Hur lång tid kommer det ta att hantera min låneansökan?

Kontosmart ingår i Sparhem.se som samarbetar med Myloan AB. Normalt brukar de kunna hantera din ansökan inom 48 timmar. Du kommer då få ett antal olika lånerbjudanden att ta ställning till. Sedan är det upp till dig att godkänna det erbjudande som passar dig bäst - alternativt tackar du nej till våra erbjudanden. Du betalar ingen avgift för denna tjänst och det står dig helt fritt att avstå ett låneerbjudande.

Hur ansöker jag om lån via Kontosmart?

Kontosmart ingår i Sparhem.se som samarbetar med Sveriges ledande låneförmedlare Myloan som söker upp dagens bästa villkor på privatlån eller bolån för dig. MyLoan samarbetar med ett flertal banker och kreditinstitut och kan på så sätt öka chanserna att hitta det bästa lånet för just dig. Här kan du kolla upp bästa lånet.

Kan jag lita på att er tjänst är säker och fungerar?

Kontosmart ingår i Sparhem.se som samarbetar med Sveriges ledande låneförmedlare Myloan som söker upp dagens bästa villkor på privatlån eller bolån för dig. Välj sedan själv hur du vill gå vidare. MyLoan samarbetar med ett flertal banker och kreditinstitut och kan på så sätt öka chanserna att hitta det bästa lånet för just dig. Här kan du kolla upp bästa lånet.

Stäng Flera andra personer tittar på elavtal i området Stockholm just nu!
Tyck till