Här hittar du svar på de flesta frågor

Här hittar du svar på de flesta frågor som gäller Kontsmart.se och de tjänster
vi förmedlar. Om någon fråga ej finns med kan du skicka in den direkt till vår
kundtjänst här så lovar vi att återkomma med svar snarast.

Privatlån

När kommer ni börja förmedla vanliga privatlån?

Vi planerar att släppa vår nya tjänst LåneSmart under våren 2016. Målet är att kunna erbjuda förmånliga villkor på vanliga lån mellan 50 000 kr till  350 000 Kr. Håll utkik härpå sajten.

Vem betalar för ert arbete som jobbar med KontoSmart.se?

Vi tar ut en vanlig förmedlingsprovision av de elhandelsbolag och låneinstitut som vi samarbeter med. Som kund och medlem betalar du ingenting - vår tjänst är gratis för dig.

Varför skall jag ansöka om lån via Kontosmart istället för via min bank?

Fördelarna är flera: Vi tar in ett antal olika anbud från flera olika banker och sätter på så sätt press på deras räntor nedåt. Sedan kan du som kund själv välja det alternativ som passar dig bäst. Du är inte bunden av att teckna något av de låneerbjudanden som vi tar fram åt dig. Vid ansökan tar vi endast ut en (1) kreditupplysning på dig trots att flera banker tar del av din låneansökan för att kunna lägga anbud till dig.

Hur lång tid kommer det ta att hantera min låneansökan?

Normalt kommer vi kunna hantera din ansökan inom 24 timmar. Du kommer då få ett antal olika lånerbjudanden att ta ställning till. Sedan är det upp till dig att godkänna det erbjudande som passar dig bäst - alternativt tackar du nej till våra erbjudanden. Du betalar ingen avgift för denna tjänst och det står dig helt fritt att avstå ett låneerbjudande.

Hur ansöker jag om lån via Kontosmart?

Du kommer kunna ansökan om lån när vår nya tjänst lanseras i vår 2016.

Kan jag lita på att er tjänst är säker och fungerar?

KontoSmart.se använder krypterad teknik vid vår låneförmedling och våra upphandlingar sker under trygga och säkra former i samarbete med UC. Din låneansökan skyddas via säkra servrar som är placerade i en mycket skyddad miljö.

Stäng Flera andra personer tittar på elavtal i området Stockholm just nu!
Tyck till